The Order: 1886 – Police Public Broadcast trailer

Sony har udgivet en ny trailer for det kommende spil, The Order: 1886.

’The Order: 1886’ introducerer spilleren til en unik version af London under den Victorianske æra, en alternativ historie, hvor teknologiske fremskridt er i centrum i en kamp mod en stærk og gammel fjende.

Spillet foregår ca. 40 år efter den industrielle revolution. Men modsat den virkelige historie, så skyldes den industrielle revolution menneskets ønske om at sejre i en århundreder gammel krig – en krig mellem menneskeracen og en race af dæmon-menneske-hybrider, kendt som Lycan.

De teknologiske fremskridt, opfundet af nogle af de bedste hjerner på denne tid, giver mennesket muligheder for at få overtaget for første gang i denne ældgamle kamp.

I spillet er du en ridder, et medlem af en gammel orden, og du vil være i centrum i denne kamp for menneskehedens overlevelse. Da spillet foregår i en alternativ historie, vil du være i stand til at interagere med den virkelige verdens histories historiske karakterer, der vil støtte dig i din søgen.

Du vil både se, og skulle navigere rundt i virkelige områder. Du vil ikke kun være vidne, men have en finger med i virkelige hændelser, der allerede er sket.

The Order - Cover

The Order: 1886 er et spil som eksklusivt udgives til PlayStation 4 konsollen.

Spillet er blevet til, i et samarbejde mellem ’Ready at Dawn’ og ’Sony Santa Monica’ og har planlagt udgivelse i februar 2015.

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Kommentarer

  1. Pingback: The Order: 1886 – Silent Night trailer - PlayStationInfo

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.