The Evil Within får første DLC der hedder ‘The Assignment’

The-evil-within

Bethesda har annonceret at den første ekstra pakke (dlc) til spillet The Evil Within vil blive udgivet i starten af 2015.

Udgivelsen af denne ekstra pakke vil være det første kapitel i en todelt historie der omhandler Juli Kidman, makker til historiens hovedperson Sebastian Castellanos og får titlen ’The Assignment’.

Ifølge Jon Johanas fra udviklerholdet Tango Gameworks, så vil denne dlc indeholde flere detaljer om Ruvik, STEM og andre centrale karakterer fra The Evil Within.
Ud over dette vil der også komme et større indblik i Kidman’s eventyr, en historie som man ikke fik megen indblik i, under historien.

”De to største inspirationskilder (i The Assignment) var i kapitel 5 og 9” udtalte Jon Johanas.
I kapitel 9 skulle man udfolde tidligere historier ved at løse forskellige puzzles og udforske området, og dette er der meget af i den kommende dlc.
Juli Kidman’s eventyr er mere historiepræget – Juli har det med at ”opdage” disse ting via hendes handlinger og ved at løse forskellige gåder og puzzles. Men samtidig er atmosfæren og fremgangen lig kapitel 5 hvor man var fanget i et undertrykkende område og horror elementerne var på sit højeste”.

”Dog vil jeg [Jon Johanas] sige at der er meget variation i hendes møder så jeg ønsker ikke at folk skal sidde tilbage med følelsen ’Åh, det er blot endnu et kapitel XX’. Selv horror elementerne føles anderledes!
Juli’s oplevelser er mere mørke, ensomme og klaustrofobiske.”

’The Assignment’ vil blive fulgt op af Part II som får titlen ’The Consequence’
En tredje udvidelsespakke kaldet ‘The Keeper’ vil blive udgivet senere næste år.

Hvis ikke I kender til dette horror spil, så kan I se lanceringstraileren herunder.
Børn og unge under 18 år bedes spørge deres forældre til råds inden der trykkes ‘PLAY’ da denne titel godt kan være voldsom at se på.

 

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Én Kommentar

  1. Det ser da virkelig ud til at være et lorte spil, ved godt jeg er sart men de der spil har aldrig sagt mig noget som helst. flot ser det ud men alt for mærkeligt:)

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.