The Evil Within 2 vil have fokus på frygten

Muligvis siger navnet Shinji Mikami ikke mange så meget, men når man siger han er skaberen af Resident Evil serien, så vækker navnet uden tvivl ærefrygt.

Men Shinji Mikami var også involveret i udviklingen af The Evil Within der blev udgivet i 2014, og han er også med i udviklingen af det næste spil i serien, The Evil Within 2, et spil som vil have endnu mere fokus på frygten.

Det er i hvert fald hvad han siger i et interview med japanske Weekly Famitsu.

I interviewet kommer han ind på flere forskellige ting omkring det kommende spil, blandt andet nævner han at der vil være tre forskellige sværhedsgrader fra starten af spillet, så man kan spille det på casual, normal og nightmare. Der vil være betydelige forskelle mellem de tre sværhedsgrader.

Derudover vil der også være mulighed for et mere åbent gameplay, hvor spillerne selv vælger hvordan de vil spille. I det første spil var spillerne meget låste i hvordan man kunne gennemføre opgaverne, men det skulle være anderledes i det kommende spil.

Hvis man frygter at The Evil Within 2 mister den morbide charme der var i det oprindelige spil, så kan man tage det helt roligt, selvom at der vil være mere fokus på frygt i spillet, så vil der forsat være plads til den morbide charme.

The Evil Within 2 bliver udgivet d. 13. oktober, der meget passende er en fredag.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.