The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited – Dyrene i Tamriel

Dyr, dyr og flere dyr fra Tamriels verden

 

The Elder Scrolls Online - Fennec Fox

Alle elsker dyr og The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited er ingen undtagelse.

Se de nuttede venner herunder:

The Elder Scrolls Online - BanekinBanekin

Denne mindre Daedric miniom vil ikke kæmpe for dig, har dårlige arbejdsstillinger, lugter som rådne æg, stirrer uciviliseret på dine venner, savler på uhensigtsmæssige tidspunkter, kan ikke lade være med at drikke af dit krus med øl, og kaster med blåt ’scales’ overalt som klistrer sig til dit tøj.
Ud over ovenstående, er den bedårende!

 

The Elder Scrolls Online - Bravil RetrieverBravil Retriever

Bravil Retriever elsker vandet, og er en jægers favorit rejsekammerat fra Anvil til Gideon.
De er glade, sunde og har et stort hjerte – Der findes sikkert klogere hunde, men ingen mere loyale. Selv kejser Reman III havde en Bravil Retriever som findes i den populære ”Reman og Rexus” serie af børnehistorier.

 

The Elder Scrolls Online - Fennec FoxFennec Fox

Indfødt og kendt i området Hammerfell er Fennec Fox blevet tæmmet af mange af ørkenfolket og er et loyalt kæledyr. Den snu Fennec er et væsen der kan overleve i barske forhold og trives i dem. Den er familien Moguls totem fra Taneth, og deres berømte kavaleri rider under en Fennec Fox banner.

 

The Elder Scrolls Online - Pony GuarPony Guar

Et favorit husholdningsdyr i Morrowind. Pony Guar er en sucker for hengivenhed. De elsker at blive kælet bag ørerne, og rulle om på ryggen og blive kælet på maven, imens de glædeligt hvæser. De fleste kan endda blive trænet til ikke at gnide deres moskus kirtler på møblerne. De vil også holde dit hus frit for mus, rotter og ådselædere! Bare advar dine naboer om at holde deres katte derhjemme.

 

The Elder Scrolls Online - Razaks OpusRazak’s Opus

Denne loyale dampdrevne dværg edderkop er drevet af magi fra en sjæleperle der vil vare i flere æraer.
Dwemer konstruktionen ses sjældent uden for de fjerntliggende bjerge i det nordlige Tamriel, så at have en larmende, damp puffende tingest med dig er et sikkert samtale emne til fester. Den kan dryppe lidt, dværg oliepletter fjernes let med majsstivelse og eddike.

 

The Elder Scrolls Online - Senche PantherSenche-Panther

Denne elegante Senche-Panter er en fjern slægtning til Khajiit, selvom den ikke kan tale ligesom katte-folket. Dog er den overordentlig intelligent for en vild panter, og selvom den aldrig kan tæmmes, vil den følge dig hvor end du bevæger dig hen, og holde sig væk fra de fleste former for problemer. Senche-Panteren er en natlig jæger, så den kan sagtens finde på at gå på jagt mens du sover, men du kan stole på at den kommer tilbage når der bliver kaldt.

 

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited udkommer til PlayStation 4 den 9. juni 2015.

 

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar