The Crew: Ny udvidelse og mulighed for at prøve spillet gratis

Som bekendt udgav Ubisoft The Crew i december måned, siden da har man kunne ræse rundt i det virtuelle USA, som en fri sjæl, og udforske landet som man ønsker det. Men hvis man endnu ikke har stiftet bekendtskab med spillet, så er der gode nyheder. Ubisoft har via en pressemeddelse afsløreret, at de fra i dag d. 25. marts åbner op for en gratis trial af spillet. Det betyder at du fra denne dato kan downloade spillet og ganske gratis spille det i to timer, for at se om The Crew er noget for dig. Hvis du beslutter dig for at købe spillet efter de to timers trial, så beholder du naturligvis alle de fremskridt du har gjort, mens du prøvede det.

Hvis du allerede har spillet, så er der også nye muligheder for dig. Faktisk er der masser af nyt indhold i spillet, det drejer sig både om en ny bilpakke, nyt Player vs. Player mode, nye faction missioner og mere.

Vintage Car Pack

Her er der tale om ægte klassisk American Power. Du får nemlig mulighed for at sætte dig tilrette i både en Chevrolet Corvette C2 og Chevrolet Corvette C3. Derudover kan du også glæde dig til den lynhurtige Spyker C8 Aileron.

Hvis du har Season Pass, kan du downloade Vintage Car Pack ganske gratis. Pakken kan naturligvis også købes separat, her er prisen 52 kr. på PlayStation Store.

Faction missioner

Der er fire nye faction missioner at kaste sig over, hvor det er den høje hastighed der er i fokus. Kør gennem det vilde vesten i et dirt race, i syden kan du deltage i Bayou Brawl, du kan også cruise langs den ikoniske Route 66, sidst men ikke mindst kan du i Las Vegas smadre en vareforsendelse i The Score.

De nye faction missioner er tilgængelig for alle, uden yderligere omkostninger.

Ny Player vs. Player mode

I Blitz Brawl skal du enten alene eller som del af et hold, kører fra zone til zone og score points. Skub modstanderne ud af zonen, mens du selv bliver inden for grænsen for at sikre dig sejren.

Nye tuning specs

Opdateringen kommer med hele seks nye tuning specs, der kan gøre din bil samling endnu vildere end den er i forvejen.

Sidst, men ikke mindst, så er der også nye stickers der kan give din bil et nyt look, f.eks. kan du få træ inde i bilens kabine.

Season Pass er tilgængeligt via PlayStation Store til 189 kr.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar