The Chinese Room lukker ned

Udviklerne fra The Chinese Room har meddelt at samtlige medarbejdere er blevet afskediget og studiet vil lukke ned på ubestemt tid.

Det meddeler Dan Pinchbek, der er Creative Director ved The Chinese Room, på deres hjemmeside.

Der kommer et interview i Eurogamer i morgen, hvor jeg taler om op og nedture ved at være en lille udvikler, og de udfordringer du møder som arbejdsgiver, udover at skabe spil. Det handler omkring nyheden for den umiddelbare fremtid, hvor vi som studio går i sort.

 

Det har faktisk været i kortene siden tidligere i år. Tilbage i juni, fik jeg helbredsproblemer, ikke noget livstruende, men nok til at hive mig op og få os til seriøst at overveje tingene. Det var lige efter udviklingen af So Let Us Melt var afsluttet, efter en lang periode med vedvarende pitches og forhandlinger der skulle sikre det næste projekt for studiet. For at gøre ne lang historie kort, situationen mellem det økonomiske pres, forsøge at holde lyset tændt til de ansatte, stressen fra end of development og helbredsproblemer, det var bare ikke holdbart længere. Det var på tide at tage en pause, blive genopladet og tænke grundigt over fremtiden.

 

Så vi har ladet vores team gå. Det er aldrig behageligt at afskedige nogen, særligt ikke når man prøver at afsluttet et spil. Vi gjorde vores bedste for at hjælpe teamet til at få nye stillinger, og så kastede vi alle sammen, hele holdet, alt hvad vi havde for at afslutte spillet. Det føltes ikke fair overfor nogen, slet ikke de folk der havde brugt et helt år på at arbejde på et projekt, at få afslutningen og udgivelsen overskygget af nyheden om studiet lukker, så vi har tilbageholdt nyheden omkring det, indtil vi følte vi var fri af alt det.

 

Er det slutningen for The Chinese Room? Nej det tror jeg ikke. Men det er slutningen på et kapitel, og vi håber I alle vil have tålmodighed med os, mens vi finder ud af hvad det næste er der skal ske

 

 

Her på PlayStationInfo håber vi bestemt heller ikke det er et enegyldigt farvel til The Chinese Room, for specielt titlen Everybody’s Gone to the Rapture, står som et helt igennem fantastisk spil for os.

 

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.