The Castle Game kommer til PlayStation 4 i 2015

CastleGame

 

Udviklerne fra Neptune Interactive er på vej med The Castle Game , der er et singleplayer strategi spil.

Spillet udgives til PlayStation 4, der er endnu ingen udgivelsesdato, men udviklerne håber at spillet kan blive udgivet inden for nogle måneder.

I The Castle Game, som er inspireret Warcraft, Lord of the Rings og Game of Thrones, skal du bygge et fort, med bueskytter, riddere, troldmænd, katapulter, fælder og andet for at tage kampen op mod de onde kræfter.

Da det er en udfordring at få et Real Time Strategi spil til at fungere på en konsol, pga. styringen med en kontroller, har Neptune har haft et særligt fokus på DualShock 4 kontrolleren, for at sikre at spillet bliver en strømlinet oplevelse.  Derudover har de naturligvis også haft en række andre fokus områder.

Herunder er nogle af de ting de har haft fokus på:

  • Hurtigt at kunne bevæge sig gemmen slagmarken ved hjælp af en styring der minder om det der kendes fra FPS spil, med fugleperspektiv.
  • Auto-udvælgelse af forsvar og reducering det konstante trykken på knapper for at bygge, opgradere, sælger og reparere.
  • Fokusere og lede angreb, på nærliggende forsvarere ved at trykke på en knappen.
  • Udnytte kraftfulde magi med taktisk præcision.
  • Hver angrebs klasse har sin egen lyd for fare, så du bliver advaret om hvor og hvornår de angriber, selvom de er ude af syne.

Neptune forklarer systemet med lyde for fare på denne måde ”Et eksempel på en fare-lyd, er at vi har en lille Barrel Bomber, der skriger incooooming, når han kaster sin bombe direkte mod din mur.”

For mange ville det være oplagt, at en titel som The Castle Game også kom til PlayStation Vita, men Neptune har ingen planer omkring dette på nuværende tidspunkt. De begrunder det med, at de er et lille team og derfor udelukkende har fokus på PlayStation 4 udgaven af spillet, men der holdes dog en lille dør på klem, for Neptune vil ikke udelukke de måske senere vil overveje at lave en PlayStation Vita udgave af The Castle Game.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar