Technomancer rejser til Noctis, den frie by, i en ny serie screenshots

Technomancer er et post-apokalyptisk RPG spil (Role Playing Game) der foregår i en cyberpunk verden

 

Technomancer - Logo

Technomancer foregår på planeten Mars, den røde planet, hvor en aspirerende Technomancer står ansigt til ansigt med et utal af spørgsmål, alt imens hans fremtid bliver mere og mere truet af fortidens hemmeligheder.

Nedenstående screenshots viser Technomancer og hans ledsagere der ankommer til Noctis, en af de sidste bastioner med civilisationer på Mars. Noctus er en af mange lokationer du vil udforske under dette eventyr.
Noctis er en ”fri by” der har isoleret sig fra krigen ’War of Water’, og er imod de store selskaber, såsom Aurora og Abundance. Noctus indeholder dog stadig store farer såsom banditter og farlige væsener, der alle vil sætte dine krigerevner på prøve.

Om spillet Technomancer:

Technomancer er et RPG/Action spil der tilbyder spillerne action-orienteret gameplay sammen med 4 forskellige færdighedstræer, fokuserende på 3 forskellige kampstile og den destruktive elektrisk-fokuserede kræfter fra Technomancers.
Dog er det ikke alle situationer der kan, eller skal, klares med brutal kraft, da dynamiske konversationer og dialoger også spiller en stor rolle i quests, og ændrer historien alt efter dine valg.
Lav udstyr, våben og rustninger til dig selv og dine ledsagere du rekruttere på din vej gennem dette eventyr.

På flugt fra det hemmelige politi og konfronteret med de barske realiteter på den Røde Planet, må man påtage sig en opgave der bringer spilleren tværs gennem stammesamfund, forsvundne byer under isen og det støvede landskab på tværs over Mars.

Kan du overlevet længe nok til at afdække sandheden bag Technomancer når du er stillet over for det grusomme miljø på Mars og dyrelivet?

 

  • En unik og spændende science-fiction RPG oplevelse der foregår på den Røde Planet.
  • Knyt bånd med mange unikke og interessante ledsagere og afslør hemmeligheder om deres fortid.
  • Styr deres udstyr og level up dine ledsagere.
  • Op til fem forskellige afslutninger i mange af missionerne og ændr konklusionerne og beløningerne – selv for de mennesker du rejser med!
  • Et dynamisk crafting system der ændrer det visuelle udseende for både våben og rustninger.
  • Spil som en Technomancer – En dygtig kriger med magiske evner

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar