Take-Two – “Unavngivne titler” under udvikling – Red Dead Redemption 2?

Take-Two har udtalt at de har et antal unavngivne titler under udvikling – Dette sætter meget naturligt gang i håbet om en efterfølger til den meget populære og anmelderroste western titel Red Dead Redemption, det storslåede drama om John Marston.

 

Red Dead Redemption

De har også udtalt at de har flere igangværende projekter under udvikling, disse er både baseret på i forvejen succesfulde serier, samt helt nye.

”Brugere kan forvente nye årlige udgivelser af NBA og WWE 2K serierne, samt helt nye og spændende endnu unavngivne titler fra andre populære serier”, udtalte firmaet.

 

”På længere sigt har vi en solid bunke titler under udvikling, herunder helt nye og banebrydende serier , og nye udgivelser fra vores i forvejen gennemprøvede serier.
For eksempel kan vi bekræfte at 2K og Gearbox Software vil udvikle et helt nyt Borderlands spil, specielbygget til next-gen konsoller.

Derudover har vi en række unavngivne titler under udvikling, samt innovative tiltag med henblik på at maksimere spilleres engagement samt tilbagevende brugernes forbrug.

Vi har mere at annoncere om vores fremtidige line-up i de kommende måneder”.

 

Red Dead Redemption 2 snakken har været vendt på rygtebørsen i en rum tid nu, senest med Rockstar’s beskrivelse af en efterfølger som værende “et spørgsmål om timing“.
En nyhed vi bragte lige før jul, og som kan læses ved et lille klik her.

Hele redaktionen sidder selvfølgelig helt ude på stolekanten lige nu, og debatterer på livet løs om forslag til et nyt Red Dead Redemption.

Hvad kunne du tænke dig at se i et nyt Red Dead Redemption, skulle sådan en titel udgives?

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Kommentarer

  1. He he he.. Du ser ski da også RDR alle steder 😀 😀

  2. Det ville være så konge hvis et kommer 🙂

  3. Hahaha ja da.
    En efterfølger til Red Dead Redemption er den helt store drøm 😉
    Jeg ser kommende RDR udgivelser ALLE steder 😀

Smid endelig en kommentar