’Sweet Tooth’ står klar i parkeringskælderen i Rocket League på PS4

Rocket League - Sweet Tooth - 1

Der kommer nok til at gå et stykke tid før vi ser et nyt Twisted Metal spil. Det kommer måske endda aldrig til at ske, slet ikke baseret på hvordan det seneste spil klarede skærene.

Men ligegyldigt om det kommer til at ske, eller ej, så lever arven videre i en form eller en anden.

For eksempel vil det denne sommer være muligt at spille som den ikoniske isbil ’Sweet Tooth’ i det kommende Rocket League, helt eksklusivt kun på PlayStation 4.

Rocket League er et futuristisk action-sports spil, hvor spillere styrer en raketdrevet bil i en anderledes udgave af fodbold, og faktisk også et af de få PlayStation spil i historien der tilbyder PlayStation/PC cross-platform spil.

Se den fede trailer herunder:

Rocket League’s hovedfunktioner:

  • Ny Season Mode: Spillere kan nyde en singleplayer oplevelse i Season Mode, med mulighed for at tilpasse bilerne, åbne op for låst indhold, spille på flere forskellige arenaer og meget mere.
  • Online, lokal splitscreen: Fans af det originale spil, vil elske den tilbagevendende mulighed for at spille fra 2-4 spillere på samme skærm i split-screen konkurrencer.
  • Holdbaseret gameplay: Rocket League’s holdbaseret spil tvinger spillerne til at lære kort- og lang-sigtede taktikker og strategier for at blive i spillet, udfordre deres venner og forblive i toppen af de månedlige ranglister.
  • Indhold: Rocket League bygger videre fra forgængeren med en bred vifte af helt nye oplåselige køretøjer, arenaer, mere end 100 tilpasningsmuligheder og andre overraskelser.
  • Dedikerede gameplay servere: Super glat online gameplay garanterer en endnu bedre Rocket-Powered Battle-Car oplevelse.
  • Gengivelser: Spillere kan spille med, stilisere og skabe den ultimative gengivelse af hele kampe med det nye ”replay” system. Spol frem og tilbage, eller se det hele fra overalt i arenaen.

Rocket League er et helt igennem fantastisk sjovt spil, og hvad er federe end at kunne ræse rundt i Sweet Tooth’s isbil?

Måske du vil også finde det interessant at læse vores interview med holdet bag Rocket League
og vores preview af beta versionen af spillet?
Rocket League vil udkomme til PlayStation 4 den 7. juli 2015.

 

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar