Strike Vector Ex på vej til PS4

RageQuit Corporation er på vej med Strike Vector EX til PlayStation 4. Der er tale om et første-persons luftkamps spil, der foregår med høj fart i Mech-inspirererede fartøjer.

Strike Vector EX blev oprindeligt udgivet i 2014 til PC, som et multiplayer-only spil. Udviklerne har via konsol udgaven af spillet, fået skabt den vision de havde for Strike Vector EX. Det er sket ved at redefinere styringen, så spillerne nu kan kontrollere deres Mech-fartøj som en professionel, i de farlige og hurtige multiplayer kampe, der i første omgang fangede kritikernes opmærksomhed på PC.

RageQuit Corporation fandt inspiration til Strike Vector EX fra spil som Quake 3, Unreal Tournament og Crimsom Skies. Strike Vector EX byder på en række luft kampe i forskellige luftfartøjer. Der er naturligvis mulighed for at ændre sit luftfartøj, så man kan gennemføre den mission man skal ud på, men tag ikke fejl, når alt kommer til alt drejer dette multiplay spil sig om hvem der er den største badass og dermed kan vinde over modstanderne.

Strike Vector EX udgives efter planen i løbet af sommeren 2015.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar