Star Wars Rebels karakterer tilslutter sig Disney Infinity 3:0

Disney introducerer 4 helt nye Star Wars Rebels karakterer

 

Disney Infinity 3.0 - Star Wars Rebels

Disney Interactive og Lucasfilm har annonceret at nogle af Star Wars karaktererne fra den populære animerede TV serie, Star Wars Rebels, tilslutter sig Disney Infinity 3.0: Play Without Limits.

Kana Jarrus, Ezra Bridger, Sabine Wren og Zeb Orrelios vil alle tilslutte sig de andre Star Wars, Marvel, Disney og Disney Pixar figurer i Disney Infinity 3.0 Toy Box.
Alle figurerne er spilbare indenfor hvert Star Wars Play Set.

I et forsøg på at nedkæmpe ondskaben fra Galactic Empire, er disse figurer vigtigere karakterer i kampen mod kræfterne fra the dark side, og bringer derfor en unik tilføjelse til Disney Infinity 3.0 oplevelsen.

Disney Infinity 3.0 - Star Wars Rebels - Figur - Kanan JarrusKanan Jarrus

Jedi der er blevet en rebelsk flygtning. Kanan Jarrus leder hans hold under hemmelige missioner for at hjælpe med at få nedkæmpet Galactic Empire. Han forsvarer de uskyldige med hans blaster og Lightsaber våben, og guider hans Padawan, Ezra, efter Kraftens forskrifter.

 

Disney Infinity 3.0 - Star Wars Rebels - Figur - Ezra BridgerEzra Bridger

Ved at vokse op alene, har Ezra Bridger måtte fæstne sin lid til hans evner på gaden – og hans ubeviste Force evner – for at overleve på Lothal. Det ændrede sig dog alt sammen da han mødte Ghost crew. Ezra blev overbevist om deres sag, og med hjælp fra Kanan, begyndte han at lære Jedi forskrifterne, med hjælp fra hans lyssværd i kampen mod Imperiet og som inspiration for rebellerne.

 

Disney Infinity 3.0 - Star Wars Rebels - Figur - Sabine WrenSabine Wren

Sabine Wren har eksploderende talenter for kunst og sprængninger, og hun tøver ikke med at bruge dem mod Imperiet. Hun kan snige sig rundt og sabotere fjenderne, eller stå sammen med hendes rebelske allierede og hendes twin blaster til den store sag.

 

Disney Infinity 3.0 - Star Wars Rebels - Figur - Zeb OrreliosZeb Orrelios

Zeb Orrelios er en stærk slagsbror. Han står også sammen med hans rebelske allierede med hans bo-riffel i hånden, parat til at nedkæmpe Imperiets kræfter.

 

 

 

Disney Infinity 3.0: Star Wars startpakken vil være tilgængelig til efteråret,
og vil understøtte både danske tekster og stemmer.

 

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar