Star Wars Battlefront får udgivelsedato + ny trailer

Så er der godt nyt omkring Star Wars Battlefront.

 

Star Wars Battlefront Logo

EA har nu afsløret, at Star Wars Battlefront udgives d. 19. november her i Europa. Med Star Wars Battlefront får du mulighed for at opleve Star Wars universet på en helt ny måde. Spillets grafiske motor er den prisvindende Frostbite engine, som vil levere en autentisk og opslugende oplevelse i de ikoniske Star Wars omgivelser.

Star Wars Battlefront-4

Spillet udvikles af DICE, som står bag flere spil i Battlefield serien.  De ansatte ved studiet er naturligvis stolte over at være en del af Star Wars universet

“Som så mange andre over hele kloden er alle hos DICE gigantiske fans af Star Wars-universet,” siger Sigurlina Ingvarsdottir, Senior Producer på Star Wars Battlefront. “Det er i sandhed en ære at få muligheden for at arbejde på et Star Wars-projekt og at få lov til at præsentere vores generation og de mange legioner af nye Star Wars-fans for det univers, vi elskerLucasfilm har delt deres viden og visdom med os, og vores dygtige hold vil lave et fantastisk spil, der placerer jer lige midt i de Star Wars-kampe, som I altid har drømt om deltage i.”

Som fan af Star Wars serien, så er der virkeligt noget at se frem til, for med Star Wars Battlefront får du mulighed for blandt andet at skyde med blasters, flyve på speeder bikes og snow speeders. Du kan også styre AT-AT’ere, TIE-fighters og den ikoniske Tusindsårsfalken.

Spillet spreder sig ud over en række af de kendte planeter i Star Wars universet, blandt de kendte planeter der er en del af spillet er: Endor, Hoth og Tatooine samt den uudforskede planet Sullust.

 

Det er dog ikke kun udstyret og planeterne der kendte, også de roller som du kan spille, er de er kendt fra serien. Du kan f.eks. spille som Boba Fett og en af filmhistoriens største skurke, nemlig Darth Vader.

Star Wars Battlefront vil give dig mulighed for at tage del i en række forskellige spiltyper, fra store multiplayer maps med kampe for op til 40 personer og til specialdesignede missioner, som du både kan spille alene, i co-op med en ven via splitsscreen eller online.

Hvis du vælger at forudbestille spillet, så får du mulighed for at være blandt de første spillere, der kan tage del i slaget om Jakku, der er det skæbnesvangre tidspunkt, hvor den nye republik angriber en af imperiets baser på en fjern ørkenplanet i Outer Rim. Missionen foregår efter oprørernes sejr ved slaget om Endor, det betyder at du som spiller vil opleve de begivenheder der skabte det enorme, hærgede landskab på Jakku, som er med i den syvende Star Wars film, Star Wars: The Force Awakens.

Som vi skrev, vil spillere der forudbestiller Star Wars Battlefront få tidligere adgang til kampen, de kan nemlig spille den fra d. 1. december 2015, mens andre spillere må vente til d. 8. december 2015.

Alt hvad der er tilbage at sige er vist: May the force be with you…..

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar