Star Wars Battlefront 2 får åben beta

Hvis du var vild med det oprindelige Star Wars Battlefront, så ser du uden tvivl frem til EA sender Star Wars Battlefront 2 på gaden. Spillet bliver udgivet til PlayStation 4 d. 17. november, men inden da afholder EA en åben betatest.

Der er tale om en betatest som alle kan deltage i fra d. 6. oktober, men hvis du har forudbestilt spillet så kan du deltage i betatesten allrede fra d. 4. oktober. Betatesten slutter d. 9. oktober.

I betaen vil der være mulighed at spille som medlem af Separatist droid army eller Republic Clone, tage del i online kampe med 40 deltagere, mulighed for at spille som fire forskellige klasser: assault troopers, heavy troopers, officers og specialists. Der vil også være mulighed for at deltage i Multiplayer Starfighter Assault mode, sidst men ikke mindst, så vil man kunne spille som nogle af heltene og bruge forskellige transportmidler kendt fra Star Wars universet, det er dog endnu ikke afsløret hvilke helte og transportmidler der vil være med i betatesten.

Når der kommer yderligere informationer omkring betatesten af Star Wars Battlefront II, så skriver vi naturligvis om det her på PlayStationInfo.dk

 

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.