Stadig intet udgivelsestidspunkt for Kingdom Hearts 3

Kingdom Hearts logo

Det er efterhånden mere end tre år siden at Square Enix afslørede at de ville komme med et Kingdom Hearts 3, men siden da har der været utrolig stille omkring spillet, der f.eks. ikke er en del af de forskellige gaming events der afholdes rundt om i verden, hvor man ellers ofte vil få indblik i kommende spil.

Spillet har endnu ikke fået nogen udgivelsesdato, og fans af serien kan godt ruste sig med tilmodighed! Udviklerne er nemlig forsat ikke klar til at komme med noget nærmere tidspunkt for spillets udgivelse.

Det betyder dog ikke at der er problemer med udviklingen, for den kører planmæssigt ifølge Tetsuya Nomura fra Square Enix.

Kingdom Hearts 3 går støt fremad. Der er nye verdener hvor man kan løbe, hoppe…. Jeg er begejstret over at flytte Sora rundt i større verden, med hans større vifte af manøvremuligheder.

Det første spil i Kingdom Hearts serien blev udgivet til PlayStation 2 tilbage i 2002, siden da er der udgivet flere forskellige spinoffs og remakes af de tidligere spil i serien.

Siden udgivelsen af det første spil har serien solgt mere end 25 millioner kopier.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.