Sony udgiver ny gameplay trailer fra Days Gone

Under årets E3 messe var et af de spil der fik megen opmærksomhed Days Gone, et spil der kommer eksklusivt til PlayStation 4 konsollen.

Under Sonys pressekonference viste de en smuk og medrivende gameplay trailer fra det kommende spil, men bag lukkede døre fik folk til E3 messen mulighed for at se en anden gameplay trailer, og heldigvis har Sony valgt at frigive denne trailer nu, så alle kan se den.

Som man både kan se og hører i den nye trailer, så adskiller den sig markant fra den trailer der blev vist til alle under E3, dels udspiller den nye trailer sig om dagen, men vejret er også anderledes, hvilket har stor betydning for gameplayet.

Days Gone udspiller sig i det amerikanske midtvesten, efter en dødelig virus har angrebet menneskerne og forandret en stor del af dem til zombie-lignende skabninger kaldet Freakers.  Spillets hovedperson er Deacon, han kører rundt på sin motorcykel og vælger på den måde at forsøge at overleve i kampen mod både Freakers og mennesker der kæmper om de få resurser der er tilbage.

Der er tale om et open world spil, hvor spillerne selv vælger hvordan de vil bevæge sig rundt og hvordan de vil bekæmpe fjenderne. Som det nævnes i traileren herover, så har tiden på døgnet og vejret stor betydning for hvordan båder fjender og dyr opfører sig.

Det er Sony Bend Studios der står for udviklingen af Days Gone, spillet har endnu ikke fået en endelig udgivelsesdato, men efter planen vil det blive udgivet i løbet af 2018, og som skrevet indledningsvis så vil det blive udgivet eksklusivt til PlayStation 4 konsollen.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar