Sony tjener over $50 millioner pr. måned via PlayStation Plus

playstation-plus

Sony har gjort det helt fantastisk siden lanceringen af den ekstremt populære PlayStation 4 konsol, men med lanceringen af denne konsol kom også de barske erkendelser af at et PlayStation Plus abonnement var påkrævet for at kunne spille sine multiplayerspil online (enkelte free-to-play titler undtaget).

Nu hvor juleferien er slut, har Sony meddelt at de har solgt 18,5 millioner PlayStation 4 enheder og at der pt. er 10,9 millioner aktive PlayStation Plus abonnementer.

Ved hjælp af simpel matematik og et ca. tal på $ 5 om måneden for et PlayStation Plus abonnement (priserne varierer lidt fra region til region), svarer det til at Sony tjener i omegnen af $54,5 millioner hver måned. Eller mere end en halv milliard dollars om året fra denne abonnementstjeneste – Som dog også er den tjeneste der tilbyder mest værdi for pengene, i forhold til konkurrerende tjenester.

Vi kan ikke forestille os andet end at denne service vil vokse mere og mere, i takt med at der bliver solgt flere konsoller, især med tanke på at de bedste titler først rigtig bliver udgivet 2-3 år efter konsollernes lancering.

Nu hvor PlayStation 4 konsollen er gået ind i sit andet års levetid, bliver tingene først rigtig spændende og interessante.

PlayStation Plus Features

Med tanke på alle de penge som Sony tjener på PlayStation Plus, synes I så at vi som brugere af denne tjeneste får nok værdi for pengene i form af gode spiltitler og andet?

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.