Sony: PS4 er ’fremtiden’, men PS3 vil hænge i, året ud og længere

Sony udtaler at fokus er på PS4, selvom PS3 dog ikke er dømt helt ude endnu

 

Fergal Gara fra Sony Computer Entertainment U.K., har udtalt at selvom PlayStation 3 vil være tilgængelig i et års tid eller så endnu, så fokuserer firmaet primært på PlayStation 4 konsollen fremadrettet.

PlayStation-4

Gara udtalte at Sony formentligt kunne gøre mere med PlayStation 3 konsollen på et salgsfremmende niveau, men alt andet er begrænset af konsollens kostbare fremstillingsproces.

”Der er ingen tvivl om at på dette tidspunkt, og med den succes vi har haft på verdensplan, at vores fokus er på PS4”, sagde han, og fortsatte:

”Der er mere vi kunne gøre med PS3 på et salgsfremmende niveau, men forvent ikke at vi gør noget nær hvad vi gør med PS4, for den er fremtiden.”

”PS3, som det er blevet ganske godt dokumenteret, var en stærk og dyr maskine, og der er en begrænset evne til at tage betydelige omkostninger ud af den.”

”Den [PS3] vil helt sikkert være at finde både i dette år og næste, men forvent ikke at den har nær så meget fokus i Storbritannien som PS4. Kløften mellem de to er meget, meget stor.”

 

PlayStation 3 konsollen blev lanceret i november 2006 og har solgt over 80 millioner enheder på verdensplan til dato.
PlayStation 4 konsollen blev udgivet i november 2013, og har på stående fod solgt over 20 millioner enheder globalt.

 

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar