Sony kompenserer PSN brugere for nedbrud

PSN Logo

Som de fleste PlayStation brugere ved, så blev Sonys PlayStation Network i juledagene udsat for et DDoS angreb, fra en gruppe der kalder sig Lizard Squad . Angrebet betød at brugerne ikke kunne logge på PlayStation Network, spille online osv.

For at undskylde for de problemer, som Lizard Squad var skyld i,  har Sony nu meldt ud, at de vil kompensere brugerne for nedbruddet.

Sony giver alle der havde et aktivt PlayStation Plus medlemskab d. 25. december en forlængelse på fem dage. De folk der havde et aktiveret et gratis prøve-medlemsskab af servicen d. 25. vil også få forlænget deres prøve periode med 5 dage.

Forlængelsen af PlayStation Plus bliver automatisk lagt til den resterende abonnements periode. Der vil blive givet nærmere besked om hvornår de frem dage bliver aktiveret, men bare rolig, hvis dit medlemskab udløber inden det bliver aktiveret, så får du de fem dage alligevel.

Derudover vil Sony senere på måneden udsende en kode, som i en begrænset periode giver 10% rabat på de varer der er i din indkøbskurv. Det vil sige det er ikke tale om et enkelt spil du kan få rabat på, men derimod alle de spil, udvidelser osv. du har i kurven når du betaler. Den 10% rabat kan kun bruges en gang.

Dette tilbud gælder alle PlayStation brugere og er ikke kun begrænset til PlayStation Plus medlemmer.

Der vil blive udsendt nærmere information, om hvornår forlængelsen af PlayStation Plus aktiveres og rabatkoden sendes ud.

Bookmark permalink.

Kommentarer

  1. Det er en meget fin kompensation de er kommet med…

    • Jeg synes også det er meget fint. De havde for så vidt ikke behøvet, at komme med noget. Men at de gør det er fint. Jeg havde håbet de ville forlænge PS+ med de dage det var nede, at de så forlænger det og ydermere giver 10% rabat på et køb, det er rigtig godt. Det skal de have et stort skulderklap for!

  2. Enig i at Sony ikke havde behøvet at give noget – men samtidig lå det nok alligevel i kortene at de næsten “blev nødt til” at give et eller andet som kompensation.

    Flot af dem under alle omstændigheder 🙂

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.