Sony introducerer ”verificerede” PSN konti

Sony introducerer ”verificerede” PSN konti for udviklere og andre
professionelle branchefolk

 

Sony PlayStation Network - PSN

Den 26. marts udkom PlayStation 4 opdateringen 2.50, men det var ikke det eneste nye der skete den dag. Der kom nemlig også verificerede PlayStation Network konti for udviklere og andre professionelle branchefolk, som forklaret herunder af SCEE Community Manager Chris Owen.

På billedet herover som er smidt op af Chris Owen, så kan man tydeligt se en lille hvid cirkel med et flueben ved siden af hans navn.

Selvom dette absolut ikke er noget der ændrer vores verden, så er det trods alt stadig en lille funktion der lader os genkende de professionelle fra branchen når vi tilfældigvis møder dem på PSN.
En sjov lille sidebemærkning er at præsidenten hos Sony Worldwide Studios, Shuhei Yoshida’s konto stadig ikke er ”verificeret” i skrivende stund.
Derimod er Neil Druckmann som er kreativ instruktør på Uncharted 4: A Thief’s End,’s konto allerede blevet verificeret 😀

Sony - PSN - Verificeret - Neil Druckmann

Om denne lille ekstra tilføjelse har anden værdi end “se mig” og skulderklap i vente, lader vi hver enkel selv beslutte, alt imens vi begynder at tænke på hvor lang tid der mon går før alle “kendte” har et fint lille flueben ved siden af deres PSN id?

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.