Sony fjerner spillet med verdens nemmeste platin trofæ

Siden PlayStation 4 konsollen blev sendt på gaden er der blevet udgivet et hav af spil fra små uafhængige spiludviklere. PlayStation 4 konsollen blev nemlig udviklet med henblik på det skulle være nemt at udvikle spil til den for små firmaer, og med PlayStation Store, så er det også nemt for udviklerne at få adgang til spillerne.

Gennem tiden er der kommet mange fantastiske spil, men også nogle hvor der har været en del fejl, nogle der ikke helt lever op til forventningerne osv.

Og så er eller rettere var der spillet med titlen: ***** 1000 Top Rated, som blev gjort tilgængelig på den Nordamerikanske PlayStation Store i denne uge. I bund og grund bestod spillet af en række 4K wallpapers, som var bygget op som puslespil. Det er jo i sig selv ikke forkert at et spil er sådan, og prisen var da også lige under en dollar, eller hvad der svarer til 6.50 kr. Så det var på ingen måde et dyrt spil.

Som det kan ses i traileren for spillet herunder, så var problemet at udviklerne i markedsføringen af spillet netop udelukkende havde fokus på hvor nemt det var at opnå trofæer og få platintrofæet i spillet.

Sony var da også hurtige til at reagere, og de har allerede nu fjernet spillet fra den Amerikanske Store. Dermed er det uden tvivl ikke lykkedes for holdet bag spillet at få solgt det antal spil som de håbede, for umiddelbart ser det ud til at det er under 1000 der har købt det. Men hvis Sony ikke havde fjernet spillet fra Storen, så ville spillet uden tvivl være blevet købt at mange, som lod sig friste af de nemme trofæer.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.