Sony bekræfter: PS Now kommer på Samsung smart tv

PlayStation-Now

Sony har afsløreret at de har indgået en aftale med Samsung, som vil gøre Sonys PlayStation Now App tilgængelig på Samsungs Smart TV fra næste år. Dermed får ejerne af Samsungs Smart TV adgang til at streame mere end 200 PlayStation 3 titler, uden brug af en konsol.

For at få adgang til de forskellige spil, skal man enten have et abodement eller købe spillene. Derudover skal man have en DualShock 4 kontroller og en hurtig internetforbindelse, da spillene er gemt i skyen og streams direkte til tv’et. Der vil naturligvis være mulighed for at gemme sit spil, spille online osv.

MAsayasu Ito, der er vice direktør for Sony Computer Entertainment Inc, siger ”Det har været vores vision, at åbne PlayStations verden for masserne, ved at tilbyde servicen på enheder de bruger hver eneste dag. Ved at indgå et partnerskab med Samsung, tages der et vigtigt skridt i at gennemfører den vision. Nu kan vi nå et bredere publikum, der måske ikke ejer en PlayStation konsol. Dermed kan vi vise dem hvorfor, det at spille PlayStation er sådan en unik og fantastisk oplevelse”

Tidligere har PlayStation Now kun været tilgængelig via Sonys egne produkter.

Det er dog vigtigt at pointere, at der endnu ikke er oplyst hvilke regioner der først får adgang til PlayStation Now via Samsung TV. PlayStation Now er heller ikke starte op endnu, det sker først i USA og Canada i den første del af 2015, så det kan have lange udsigter, inden det kommer til Europa, men det forventes dog at ske i løbet af 2015.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.