Sony bekræfter: Ny version af PS4 på vej

PS4K - PS4.5

Gennem længere tid har det svirret med rygter om Sony var på vej med en ny PlayStation 4. Den nye konsol har gået under kodenavnet Neo, men blandt de fleste spillere har den fået tilnavnet Neo.

Sony har nu bekræftet at de rent faktisk er på vej med en ny opgraderet version af PlayStation 4 konsollen.

Det er Andrew House, der er direktør ved Sony Computer Entertainment, der har bekræftet eksistensens af den forbedrede PlayStation 4 i et interview med Financial Time.

Han sagde blandt andet at den nye version ville være en high-end model og den ville få en højere pris end standart versionen.

Derudover havde han følgende at sige om den nye PlayStation 4

Det er hensigten at den skal sidde ved siden af og supplere den standart PlayStation 4. Vi vil sælge begge versioner gennem denne livscyklus

Ifølge Andrew House, så vil den forbedrede PlayStation 4 henvende sig til både de hardcore gamere og de mere casual spillere. House bekræftede også rygtet om at den nye version af PlayStation 4 vil understøtte 4K.

Selvom det ville være nærlæggende at forvente, at Sony ville fremvise den nye PlayStation 4 version på E3 messen, så tyder det ikke på de har planer om det. Det kan naturligvis ikke udelukkes at der vil blive fremvist spil, der udnytter de nye muligheder som den nye version af PlayStation 4 giver.

Men netop på spil siden, er der ingen grund til at frygte for fremtiden, selvom du har den oprindelige PlayStation 4. Andrew House sagde under interviewet:

Alle spil vil kunne spilles på standart versionen af PlayStation 4 og vi regner med at alle eller langt hoveddelen af spillene vil kunne spilles på vores high-end PlayStation 4

Andrew House kom desværre ikke ind på nogen dato for hvornår Sony sender high-end PlayStation 4 versionen på gaden, eller hvilken pris vi skal regne med.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.