Sony åbner PlayStation Now i Nordamerika

playstation now

Det er efterhånden længe siden Sony løftede sløret for deres planer om at skabe en streaming service, som man kender det fra f.eks. Netflix, blot med den forskel, at det ville være spil fremfor spil der blev streamet. Nærmere bestemt, så vil det være PlayStation 3 titler der streames til PlayStation 4 konsollen.

Sony åbner op for den nye service d. 13. januar i USA og Canada, der er forsat ingen dato for hvornår PlayStation Now kommer til Europa.

Hvad angår prisen, så koster PlayStation Now 19.99 dollars pr. måned (hvilket er tilsvarende 125 kr) og et tre måneders abodement koster 44.99 dollars for tre måneder (hvilket er tilsvarende 281 kr.) Til den pris får man adgang til over 100 forskellige PlayStation 3 spil, der kan spilles frit. Blandt de titler der nævnes er The Last of Us,  The Walking dead, Uncharted og mange flere. Der er med andre ord ikke tale om små eller dårlige titler.

Sonys marketing Director for PlayStation Now Peter Jamshidi siger ”Vi ved at der er mange PS4 ejere, som aldrig hare jet en PS3, eller har haft chancen for at spille nogle af de fantastiske spil der tilbydes. Med dette abodement får man en nem mulighed for at prøve de spil man måske har misset”

Han forsætter med at sige ”Et PlayStation Now Abodement vil have stræk støtte fra vores udgivelses samarbejdspartnere og ved launch vil der være fantastiske spil i kataloget fra firmaer som Sony Computer Entertainment Worldwide Studios, Warner Brothers, SEGA og mange andre, herunder også Indie udviklere.

Der vil være en god værdi med medlemskabet, da du får adgang til over hundrede fantastiske titler og mange timers underholdning. Men derudover vil vi tilføje flere spil over tid, så du vil altid have noget godt at spille”

Som skrevet, er det indtil videre kun i Nordamerika, der bliver åbnet op for PlayStation Now, der er ingen udmeldinger om hvornår servicen kommer til Europa. Når servicen kommer her til regionen, skal man dog være opmærksom på sin internethastighed, da forbindelsen skal være hurtig og stabil, for at kunne afvikle spillene. Det er Sony dog opmærksomme på, dels har de indgået samarbejde med en række internet leverandører rundt om i verden, her i Danmark samarbejder de med Yousee. Derudover har de i Nordamerika også åbnet for folk kan prøve servicen gratis i en uge, for at se hvad den indeholder, men også for at sikre sig sin forbindelse er hurtig nok.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.