Sniper: Ghost Warrior 3 sigter efter en udgivelse i 2016

'sniper-ghost-warrior

CI games har via en pressemeddelelse afsløreret, at de er i gang med at arbejde på et tredje spil i deres Sniper: Ghost Warrior serie. De forventer at spillet vil blive udgivet i 2016 på PlayStation 4, samt Xbox One og PC. Ifølge deres pressemeddelelse, så spillet foregår i et ikke nærmere navngivet øst-europæisk land, hvor tre forskellige fraktioner kæmper om magten. Som spiller skal man bevæge sig rundt mellem de tre fraktioner, og derfor er der tale om en åben verden, hvor man som spiller selv vælger hvordan man vil gennemfører de forskellige missioner, nogle vil måske vælge at skyde deres mål på lang afstand, mens andre hellere vil gå efter at stå ansigt til ansigt med det mål de skal dræbe.

Samlet set har Sniper: Ghost Warrior serien hidtil solgt 5.5 millioner kopier. Med det næste spil i serien sigter CI Games efter at udvikle en AAA-titel, derfor har de ansat Steve Hart, der tidligere har arbejdet for Rebellions Sniper Elite V2. Derudover har de også ansat den tidligere marinesoldat Paul B Robinson, der har været med til at udvikle forskellige spil gennem de sidste tyve år.

Der er endnu ikke frigivet billeder eller lignende fra det nye spil, ligesom der naturligvis heller ikke er yderligere oplysninger om en specifik udgivelsesdato.

 

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.