Sniper Elite III:Ultimate Edition udkommer til PlayStation 3 og 4

Sniper-Elite-3-Ultimate-Edition

Rebellion sendte deres tredje spil i Sniper Elite serien på gaden i juni måned 2014, nu har de så besluttet at sende den ultimative udgave af deres titel Sniper Elite III på gaden, og meget logisk har de valgt at kalde denne udgave for Sniper Elite III: Ultimate Edition. Det må siges at det er det rigtige navn på netop denne udgave, da spillet inkludere samtlige DLC pakker der er sendt ud til det siden det blev udgivet, DLC pakker man enten skulle købe enkeltvis eller have købt et season pass for at få adgang til. Spillet vil også indeholde alle de gratis ting der er sendt ud til Sniper Elite III.

I alt er der ni forskellige DLC pakker, som byder på både nye våben og missioner, blandt andet en tre delt mission, hvor man skal redde Churchill.

Spillets historie foregår under anden verdens krig i Nordafrika, hvor tyskerne er i gang med at udvikle et nyt supervåben, et våben der vil kunne knuse samtlige allierede styrker der krydser dets vej. Som skarpskytte er det spillerens opgave at stoppe tyskernes udvikling af det nye våben, intet må komme mellem ham og hans mission, for ellers vil de allieredes kamp være tabt.

Spillet udgives til både PlayStation 3 og PlayStation 4 d. 10. marts. 2015

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.