Smoke and Sacrifice er på vej mod PlayStation 4

Smukt hånd-illustreret Survival RPG kommer til PlayStation 4 i løbet af 2018

I Smoke and Sacrifice påtager spillerne sig rollen som Sachi, en ung mor på en mission i et forsøg på at opklare hendes barns skæbne. Spillet foregår i en mørk fantastisk verden hvor grotesk planteliv og dyr strejfer rundt med en hård samfunds rollestyring. Smoke and Sacrifice udvikler genren med sin dybe personlige historie og komplekse økosystem under henvisning til moderne overlevelsesklassikere. Væsner fodrer, parrer, opdrætter og spiser hinanden og skaber en levende verden. Kun ved at tæmme spillets Vilde, kan Sachi håbe på at kunne opklare mysteriet i Smoke And Sacrifice.

Smoke and Sacrifice skildres i en smuk, håndmalet stil med en brutal historie om moderskab og overlevelse. Sachi skal ikke kun at bekymre sig om spillets antagonister, men der imod hele spilverdenen som udgør en trussel.
Spillere kan ændre opførelsen af plante- og dyreliv, men det kan også begrænse de ressourcer som Sachi skal bruge. Den dødbringende røg udgør også unikke udfordringer i hele spillet, og ændrer både fjendernes og spillerens opførsel.

Smoke and Sacrifice vil blive udgivet senere i løbet af 2018.

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.