Sega overvejer flere remakes af Yakuza

Yakuza_logo

Under en livestream har Toshihiro Nagoshi, der er producer på Yakuza serien, afsløret at Sega netop nu overvejer at lave remakes af flere spil i Yakuza serien til PlayStation 4.

Tidligere har Sega udgivet Yakuza: Kiwami, der er en remake af det første spil i serien. Kiwami er en remake af det oprindelige spil, der blev udgivet til PlayStation 3.

Nu overvejer de så at lave remakes af Yakuza 2, 3, 4 og 5 til PlayStation 4 konsollen. Nagoshi understreger dog at intet er bestemt endnu.

Yakuza serien har hidtil primært henvendt sig til det japanske marked, ganske vist er en del af seriens spil blevet udgivet i vesten, men ofte er det sket længe efter spillendes udgivelse i Japan, nogle gange er det gået et enkelt år, mens der i andre tilfælde er gået flere år inden de forskellige spil er blevet tilgængelige her. Flere af seriens spinoff udgivelser er aldrig blevet udgivet her i Europa.

Mens Yakuza 6 ikke har fået en udgivelsesdato her i Europa, så har Sega afsløret at Yakuza 0, vil blive udgivet i vores region d. 24. januar 2017. Yakuza 0 blev udgivet i Japan tilbage i marts måned 2015.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.