Se Youtube med PS VR

Det ser ud til at der inden for overskuelig fremtid vil blive et væld af nye videoer og dermed oplevelser tilgængeligt på Sonys PlayStation VR system.

Det forlyder nemlig at Youtube er på vej med en ny opdatering til deres Playstation App, så at det bliver muligt at se alle de virtuel reality videoer, der er på Youtube via PlayStation VR.

Det er via Reddit at flere brugere af PlayStation VR har fortalt at de efter en opdatering af Youtube app’en nu kan bruge deres VR til at se videoerne på Youtube.

Det ser dog ikke ud til at alle har fået opdateringen endnu, og derfor må vi også betegne nyheden som et rygte. Men det giver ganske god mening at det bliver muligt at bruge PlayStation VR sammen med Youtubes VR videoer, dels får Youtube mange flere brugere, men Sony får også meget mere indhold til deres system, uden yderligere omkostninger for brugerne.

Dermed kan ejerne af PlayStation VR altså snart tage ud på et væld af rutsjebaneture, komme på rundtur i det Hvide hus eller dykke, mulighederne er med andre ord mange.

Lad os håbe at Youtube hurtigt får sendt opdateringen ud til alle.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.