Se trailer og screenshots fra Battlefield 1 som netop er annonceret

Battlefield1_Reveal_04

Gennem længere tid har der været rygter omkring det kommende spil i Battlefield serien.

Blandt de mest vedholdende rygter var rygtet om at spillet ville udspille sig på slagmarkerne under 1. verdenskrig. Det var et rygte som mange håbede på ville være sandt.

EA og DICE har nu løftet sløret for detaljerne i det næste spil i Battlefield serien. Spillets titel bliver Battlefield 1, hvilket er en direkte henvisning til krigen som spillet tager sit udgangspunkt i, nemlig 1. verdenskrig.

Aleksander Grøndal, der er Senior Producer ved DICE siger:

Spillet vil levere en helt ny oplevelse, fyldt med hvad der gør Battlefield fantastisk, med en multiplayer sandkasse, fordybelse, episk størrelse, autenticitet, sammenspil og en verden der er i evig forandring, fyldt med uventede Battlefield øjeblikke. Vi invitere spillerne med på en episk rejse gennem en krigshærget verden og tager dem med til den store krig og levere noget som både er varieret og unikt i Battlefield 1

Battlefield 1 bliver udgivet d. 21. oktober 2016 og det vil blive udgivet til PlayStation 4, Xbox One og PC.

Battlefield 1 vil naturligvis byde på masser af online muligheder, som det kendes fra seriens tidligere spil. Der vil forsat være mulighed for at spille op til 64 spiller i multiplayer delen, hvor man kan være med i fem-mand squads.

Teknologien under første verdenskrig var naturligvis ganske anderledes end det man kender fra moderne krigsførelse. Det har en indflydelse på hvordan tilgangen til spillet bliver, så i forhold til tidligere spil, vil det nye spil have et større fokus på nærkampe.

Hvad ved vi ellers om spillet?

 • Der vil være mulighed for at bruge fly, tanks, heste, gas og gasmasker i spillet.
 • Kampene vil som altid i Battlefield serien udspille sig til lands, til vands og i luften.
 • Der vil være fokus på nærkampe, hvor man blandt andet vil kunne bruge bajonetter og flammekastere.
 • Der vil være stor variation i køretøjerne i spillet, der vil både være lette og tunge tanks, der vil være kampfly og bombefly, man vil kunne ride på heste og sidst, men ikke mindst, så vil der være slagskibe i alle størrelser.
 • Der vil være mulighed for at skyde fjenderne fra biplanes.
 • Man kan vælge mellem forskellige klasser af soldater, som Medic, Support, Assult og Scout. Derudover vil der være særlige køretøjs klasser som Tank Officer og Pilot.
 • Spillets single-player del vil være større end tidligere spil. Det vil være en sten, saks, papir mentalitet over det. Man skal tilpasse sin stil og oppakning til den enkelte situation.
 • Nærkampende når et helt nyt niveau.
 • Der vil være bedre mulighed for at ændre sine våben.

Herunder kan du se en række screenshots fra spillet.

Battlefield 1 bliver udgivet d. 21. oktober 2016, det blive udgivet til PlayStation 4, Xbox One og PC.

Bookmark permalink.

Kommentarer

 1. Wow, hvor ser det fedt ud…. 🙂 🙂
  Ligner at de kan få oprejsning ovenpå Hardline fadæsen 🙂

 2. Man må sige at BF og COD går i hver sin retning med deres næste udgivelser. Jeg ser umiddelbart mest frem til BF. Synes det lyder rigtig fedt med 1. verdenskrig

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.