Se teaser trailer fra Battlefield 1 udvidelse

Dice, der står for udviklingen af Battelfield 1, har udgivet en trailer der giver et lille indblik i den kommende They Shall Not Pass udvidelse til Battelfield 1.

Der er dog kun tale om en teaser trailer, så det er yderst begrænset hvad man kan udlede af traileren. Heldigvis forlyder det at EA allerede i denne uge vil komme med mere fyldestgørende informationer om udvidelsen.

EA har dog tidligere fortalt at They Shall Not Pass udvidelsen vil udspille sig under et af de blodigste slag under 1. verdenskrig. Det tager nemlig udgangspunkt i Slaget om Verdun, hvor der alene under slagets indledning blev affyret mere end en million artillerigranater. Samlet set blev der affyret mere end 40 millioner granater og slaget, der er det længste i historien, kostede mere end 300.000 mænd livet og fjernede både byer og skove fra jordens overflade.

EA har frigivet nogle koncept tegninger af They Shall Not Pass udvidelsen, som giver et indtryk af hvad vi kan forvente os af udvidelsen.

EA har endnu ikke oplyst nogen endelig udgivelsesdato for udvidelsen, men den bliver udgivet i marts måned. Hvis du har købt Battlefield Premium Pass til spillet, kan du hente udvidelsen uden yderligere omkostninger, men endnu bedre, så vil du få adgang til den 14 dage inden den kan købes på PlayStation Store.

Du kan læse vores anmeldelse af Battlefield 1 HER

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.