Se Need for Speed Payback gameplay

I sidste uge afslørede EA at de ville udgive et nyt spil i deres Need for Speed serie, og under deres EA Play har de afsløret flere detaljer omkring det kommende spil, der har fået undertitlen Payback.

Hvis man er fan af filmene i The Fast and The Furious serien, så kan man godt begynde at glæde sig til Need for Speed Payback, for folkene bag spillet ser ud til at have fundet en stor del af deres inspiration fra netop filmene.

I spillet skifter man mellem at spille mellem tre forskellige personer, Tyler, Jess og Mac, som hver især har deres egne styrker. Spillet vil ifølge EA have det største og mest forskelligartede kort til dato i Need for Speed serien.

Der vil naturligvis være mulighed for at kører i flere forskellige biler. En af måderne at få nye biler i spillet er at finde dem som vrag og derefter bygge dem op som et sandt fartmonster.

EA har udgivet en ny trailer, der lader os se nærmere på spillets gameplay. I traileren skal teamet stjæle en Koenigsegg Regera, men det er naturligvis nemmere sagt en gjort.

Som vi skrev indledningsvis, så virker det til at folkene bag spillet har fundet en stor del af deres inspiration i The Fast and The Furious filmene, men derudover har de vist også kigget nærmere på Burnout serien, og hvordan bilerne bliver smadret der.

Need for Speed: Payback bliver sendt på gaden d. 10. november, hvor det kan købes til PlayStation 4.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.