Se de første billeder fra Telltales Batman

Telltale BATMAN_LOGO

Telltale Games har sendt de første billeder fra deres kommende udgivelse af Batman.

Batman: The Telltale Series bliver udgivet i løbet af sommeren, og vil være delt op i episoder, ligesom man kender det fra Telltales The Walking Dead, The Wolf Among Us og Game of Thrones. Der vil dog være mulighed for at købe alle fem episoder på fysisk disk ved udgivelsen.

Som det fremgår af billederne herunder, så holder Telltale fast i den stil man kender fra deres øvrige udgivelser, hvilket bestemt ikke er nogen dårlig ting.

Telltale har også afsløret flere af skuespillerne der er stemmerne bag spillets figurer, og her er der også tale om en ganske høj standart.

Stemmen bag Bruce Wayne er ingen ringere end Troy Baker, der tidligere har lagt stemme til en lang række spil, herunder The Last of Us og Uncharted 4.

Harvey Dent stemmen leveres af Travis Willingham, der tidligere har været med i spil som Far Cry 4 og Overwatch.

Vicki Vales stemme leveres af Erin Yvette, som har været med i en række spil fra Telltale, herunder The Walking Dead og The Wolf Among Us.

Alfred Pennyworth spilles af Enn Reitel, der har lagt stemme til spil som Dishonored og The Elders Scroll: Skyrim.

Derudover Murphy Gyver, Richard McGonagle og Laura Baily også stemmer til figurerne i spillet. Der vil bliver afsløreret flere stemmeskuespillere senere.

Telltale Games har endnu ikke afsløret nogen endelig udgivelsesdato for deres Batman spil, men de siger det vil blive udgivet i løbet af sommeren.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.