Særligt samarbejde mellem Konami og Triumph

The-Phantom-Pain-Metal-Gear-solid-1

 

Konami har afsløret at de har indgået spændende samarbejde med motorcykle producenten Triumph.

Triumph har nemlig fremstillet en unik custom motorcykel med navnet ”Venom” som er inspireret af Konamis kommende udgivelse ”Metal Gear Solid V: The Phantom Pain”.

”Venom” er inspireret af den legendariske Triumph Bonneville T100 som Snake køre på i Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Den er specielt fremstillet af et hold fra Triumph fabrikken. Deres mål var at virkeliggøre Snakes motorcykel via unikt design og detaljer. Det inkluderer spil-inspireret grafik og det kendte Diamond Dogs logo. Resultatet kan ses herunder, en motorcykel der er klar til at køre ud på mission i det vilde Afganistand og Afrika.

LD - Triumph - VTB1 - 0023 (1)

Som det fremgår af billedet, så ”Venom” ikke en just spækket med luksus og komfort. Der er hverken spejle, speedometer eller omdrejningstæller. Snake har nemlig ikke brug for den slags, han lader funktionaliteten råde, frem for designet.

For at sikre gode offroad egenskaber, er fælgene specielt fremstillet og udstyret med TKC80 dæk fra Continental. Sædet er også ændret i forhold til det normale, det er blevet sænket og betrukket med Sneaking Suit neopren og carbon kevlar læder, der er inspiteret af Snakes ikoniske kampdragt. På siden af motorcyklen er der monteret en kraftig ammo rack, som både giver beskyttelse og et sikkert sted af gemme et par ekstra pakker .50 kaliber partroner.

Venom blev præcenteret i forbindelse med MCM London Comic Con d. 22. maj. Den vil nu turnere rundt til forskellige begivenheder resten af året. Om den finder vej til Danmark vides ikke

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain udgives til PlayStation 3 og PlayStation 4 d. 1. september.

Bookmark permalink.

Kommentarer

  1. Fuck hvor er den fed:) ville jeg sku godt eje den kværn 🙂

Smid endelig en kommentar