Så er det officielt: Red Dead Redemption 2 kommer i 2017

Rockstar har netop officielt meldt ud at Red Dead Redemption 2 vil blive udgivet i hele verden til efteråret i år 2017 til PlayStation 4 og Xbox One

 

red-dead-redemption-2

Rockstar har i løbet af de seneste par dage teaset os alle med forskellige Twitter billeder, der alle lagde op til et nyt spil, eller remake.
Nu er der så endelig kommet svar – og et svar som vi alle kan være rigtige tilfredse med, da de udgiver et Red Dead Redemption 2 til efteråret 2017.

Den officielle forklaring af spillet er stadig sparsom, men mon ikke vi alle kan tænke os tilbage til det oprindelige RDR og så blot forestille os samme tidsperiode dog med langt bedre grafik og lyd.
Her under er hvad Rockstar indtil videre har offentliggjort om spillet:

An epic tale of life in America’s unforgiving heartland, the game’s vast and atmospheric world will also provide the foundation for a brand new online multiplayer experience.

 

En episk fortælling om livet i Amerikas nådesløse land hvor spillets enorme og atmosfæriske verden også danner grundlaget for en helt ny online multiplayer oplevelse.

 

Det er desuden blevet meldt ud at den første Red Dead Redemption 2 trailer vil blive udgivet på torsdag, hvilket vi ser meget frem til.

Læs mere om, og se de seneste dages Twitter billeder der lagde op til denne afsløring via dette link.

 

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.