Rygter: Red Dead Redemption 2’s Nye online modes

Red Dead Redemption 2 tager ifølge de seneste rygter kampen op
mod Fortnite Battle Royale og PUBG

Rygtebørsen melder om 3 helt nye online gamemodes i det kommende Red Dead Redemption 2. Der skulle eftersigende være tale om en Battle Royale spiltype der i disse tider oplever meget stor popularitet rundt omkring i verden. De 3 nye spiltyper der rygtes i spillet vil være:

  • Revive and Survive: sætter 2 hold op mod hinanden, alt imens de forsøger at holde sig i live. Man vil have begrænset tid til at genoplive sine faldne holdkammerater, før de er helt elimineret og forsvinder.
  • Money Grap: 2 hold kæmper for at finde og få sække med penge i en central placering. Her gælder det om at indsamle og returnere pengesækkene til sin base så hurtigt som muligt.
  • Battle Royale: Der er færre oplysninger om Battle Royale spiltypen, men taget i betragtning af at GTA Online lancerede den lignende spiltype inspireret af PUBG sidste år, så ville vi ikke blive overrasket over at se den type i det Vilde Vesten også.

Ud over ovenstående, så rygtes det også at spillerne vil have fuld frihed til at udforske en kæmpe åben-verden i onlinedelen, der vil være mere aktiv end f.eks. GTA Online’s åbne verden. Ligeså vil de ikke-spilbare figurer (NPC) både sætte varer frem foran butikkerne og pakke tingene væk igen når det bliver nat.

Rockstar vil desuden belønne spillerne for at gennemføre bestemte opgaver med medaljer;
Du kan modtage belønninger for at bevæge dig over en hvis afstand, nedlægge dit bytte med en bue fra for eksempel 100 m. afstand og meget mere.

Spillerne vil være i stand til at tilpasse deres egne online spiltype, og der vil være en række butikker med forskellige tilbud, på samme måde som i GTA Online.

Der skulle også være telte i stedet for huse i spillet som kan blive opgraderet, i stil med husene fra GTA V.

Der rygtes også et mini poker spil i spillet og en mobil app under udvikling der kan køre sideløbende med Red Dead Redemption 2 oplevelsen.

Yderligere rygter melder at hele singleplayer kampagnen og onlinedelen også kan spilles i første-persons tilstand.

’Eagle Eye’ vender tilbage med forbedrede evner, herunder tracking af dusører gennem marker og kunne fornemme hvilke fisk og dyr der er i nærheden.

Random Events skulle også være at finde i spillet, hvilket nogle måske kan genkende fra Grand Theft Auto 5’s Strangers and Freaks. Detaljerne er mangelfulde, men det vil indeholde dusør jagter, skattejagter og eventyr med en mystisk fremmed.

En ’Wanted Level’ vil også være tilstede i spillet.

Se de seneste trailere og screenshots fra spillet via dette link.

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.