Rygte: Systemopdatering 4.50 kommer tirsdag

Ifølge de nyeste rygter, så vil Sony sende systemopdatering 4.50 ud til PlayStation 4, sammen med opdatering 2.40 til PlayStation VR i morgen tirsdag d. 7. marts.

Det er en bruger på Reddit der har afsløret Sonys planer efter at have haft kontakt med deres support afdeling.

Han skriver:

Jeg skrev til PlayStation support om billede problem jeg forsat har. Jeg spurgte dem kort i slutningen af min besked om 2.40 ville fixe det.

Deres svar indeholdt en liste med forskellige ting der kunne prøves, men de sluttede med at skrive:

Med udgivelsen af systemopdatering 4.50 i morgen, vil der være en patch 2.40 til PSVR firmware. Jeg har ingen specifikationer om hvad patchen indeholder udover 3D Blu-Ray support

Systemopdatering 4.50 indeholder en række forskellige forbedringer til PlayStation 4 konsollen, blandt andet vil opdateringen indeholde:

Ekstern harddisk understøttelse

Hvis du synes du mangler plads harddisken i din PlayStation og ikke har haft mod på at skrifte harddisken ud i konsollen, så kan du godt glæde dig til systemopdatering 4.50 bliver tilgængelig for alle brugere.

Med opdateringen bliver det nemlig muligt at tilslutte en ekstern harddisk på op til 8TB til PlayStation 4 konsollen.

Du kan gennem spil, apps og udvidelser på din eksterne harddisk, du skal dog være opmærksom på at det skal være en USB 3.0 harddisk der tilsluttes konsollen.

Individuelt baggrundsbillede

Det bliver muligt at lave sin egen baggrund på PlayStation 4 hovedmenuen med screenshots fra dit favoritspil.

Hvis du har taget et billede med share funktionen, så kan du fremover bruge det som baggrund på din PlayStation 4 konsols hovedmenu.

Du behøver ikke frygte at ikonerne på hovedmenuen bliver vanskelige at se, for dem kan du tilpasse skygger og lysstyrke på dem så de passer til din nye baggrundsskærm

Quick Menu Refresh

I forbindelse med udgivelsen af systemopdatering 4.00 blev Quick Menu Refresh tilføjet, og nu kommer der en opdatering til den.

Når du fremover går ind på menuen vil den ikke fylde så meget på skærmen og man vil nu også kunne skabe, deltage og styre party-chat uden at skulle forlade det spil du er i gang med.

Skriv statusopdateringer i nyhedssektionen

Det bliver muligt at lave statusopdateringer som man kender det fra Facebook og Twitter direkte i din nyhedssektion på konsollen.

Du kan dele billeder fra dine spil, tagge venner og skrive små tekst opdateringer.

3D Blu-ray support til PlayStation VR

Ejerne af PlayStation VR får også glæde af den nye opdatering. Med opdateringen kan brugerne af PlayStation VR nemlig bruge deres headset til at se 3D Blu-ray disks.

For en god ordens skyld skal det naturligvis nævens at denne nyhed udelukkende skal ses som et rygte, men heldigvis er det et rygte som vi hurtigt kan finde ud af om er sandt eller ej.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.