Rygte: Så meget plads kræver PS VR fysisk

PlayStation VR

Når Sony sender deres PlayStation VR på gaden d. 13. oktober, så vil det tage spilleoplevelsen op på et helt andet niveau. Et niveau hvor man som spiller vil føle sig som en betydeligt større del af spillet.

Sådan en oplevelse kræver naturligvis plads, og her taler vi ikke om plads på harddisken, men derimod fysisk plads, og du har måske overvejet hvor meget plads PlayStation VR kræver omkring dig, hvis du vælger at investere i sådan en.

Det har Sony heldigvis afsløret i et dokument der er dukket op på Reddit, i dokumentet anbefaler Sony at man har et frit område på 1.9 meter i bredden og tre meter i dybden, når man bruger PlayStation VR.

PlayStation VR plads

I det lækkede dokumente skriver Sony:

Begræns brugen af PS VR til selve spil området. Højden på spil området afhænger af området som kameraet dækker. Ryd et område der er større end spille området, for alle hindringer inden brugen af PlayStation VR og bliv siddende når det er muligt. Hvis en applikation kræver at du står op mens du bruger PlayStation VR headsettet, følg da applikationens instruktioner nøje, og vær opmærksom på dine omgivelser

Ovenstående skal naturligvis ses som et rygte, da det ikke er officielt bekræftet fra Sony. Det er dog et af de rygter som vi vil beskrive som yderst troværdige.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.