Rygte: Rockstar er i gang med Bully 2

Når det drejer sig om Rockstar Games, så har de fleste spillere rettet opmærksomheden mod deres udgivelse af Red Dead Redemption 2, men det er muligvis ikke den eneste to’er der er på vej fra Rockstar Games.

Rygterne siger nemlig at de har planer om at sende Bully 2 på gaden efter udgivelsen af Red Dead Redemption 2.

Rygtet omkring Bully 2 er opstået efter hoved-administratoren på GTA forum har skrevet at Bully 2 vil blive udgivet efter udgivelsen af Red Dead Redemption 2.

Han skriver:

Bully 2 er faktisk under udvikling og er planlagt til at være det næste spil efter RDR2

Det oprindelige Bully blev udgivet tilbage i 2006 til PlayStation 2 konsollen, her i Europa var spillet kendt som Canis Canem Edit. Spillet opnåede stor succes og endte med sælge mere end 1.5 millioner kopier, og er efterfølgenden blevet ported til Wii, Xbox 360 og PC.

I spillet indtog spillerne rollen som Jimmy Hopkins, en ballademager på Bullworth Academy i New England, USA.

Rockstar har aldrig udelukket at de ville skabe et Bully 2, tilbage i 2013 talte Dan Houser, der var med til at skabe Rockstar Games, om muligheden for et nyt spil i serien, Derudover sikrede udviklerne sig også trademark rettighederne til Bully Bullwoth Academy: Canis Canem Edit her i Europa samme år.

Der er naturligvis kun tale om et rygte, men det lyder på ingen måde usandsynligt at vi snart vil få et gensyn med Bully universet på PlayStation 4

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.