Rygte: PS4 opdatering – Hvem er online notifikation

Den næste firmware opdatering til PlayStation 4 vil ankomme i starten af 2015 og indeholde notifikationer der viser når venner kommer online.

– I hvert fald hvis vi skal tro brugeren Tidux, en efterhånden velkendt insider i industrien med en ret imponerende historik med utallige lækager om spilindustrien.

Hans seneste Tweet kan ses herunder:

PS4 Friends Online

Sony har tidligere åbnet op for snak om denne funktion, men har endnu ikke officielt bekræftet hvornår den ville komme.
Mange af os kender denne funktion fra PlayStation 3 hvor der i højre hjørne kommer en lille besked op hver gang en ven kommer online, eller går offline.

Er dette en længe ventet funktion eller vil det blive irriterende at se hvem der kommer online, og går offline nu hvor vennelisten på PlayStation 4 kan rumme hele 2.000 forskellige venner?

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Kommentarer

  • Jeg synes nu at ideen er fin hvis man bare selv kan vælge om man ønsker notifikationen vist eller ej. Kunne godt lide muligheden på PlayStation 3 konsollen.
   Med undtagelsen af trofæjægerne der hele tiden skifter mellem forskellige konti – For så bliver det bare belastende 😉

   • Aaaaltså jeg behøver ikke have BB til at lure om jeg tænder min maskine eller ej (selvom der nok tjekkes hvert 5 minut alligevel 😉 )
    Ja og rager det egentlig heller ikke dig 😛 Ja misforstå mig ikke (selvom det er nemt med ordvalgte 😛 ) men hvis vi skal spille er det stort set altid mig der er logget på først og så skriver du når du er. Så jeg synes det er temmelig ubrugeligt.
    Faktisk i alle tilfælde. Men ja jeg håber at man SELV kan slå det til fra sin ende og ikke fra modtagerens ende 🙂 Altså om folk skal se at man logger på eller ej 🙂

 1. Jeg har egentlig savnet det på PS4 – synes det er sværere lige at finde ud af, hvem der er online i forhold til PS3. Lidt synd, når man får efter social gaming

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.