Rygte: PlayStation 4 Slim på vej

PlayStation 4

Helt tilbage fra den oprindelige PlayStation, har Sony haft en tradition med, at lave en slim udgave af deres konsoller. Hvis man skal tro rygterne, så er der nu også en slim udgave på vej af PlayStation 4.

Grunden til rygtet er opstået skal findes ved Samsung, der fremstiller de RAM chips der bruges i PlayStation 4. Samsung har netop sat en 1GB GDDR5 chip i produktion, hidtil har der de største GDDR5 RAM chips været på 512MB. Sonys PlayStation 4 er den eneste konsol på markedet der bruger de kraftige GDDR5 RAM. Hvor der indtil nu har været brugt ikke mindre end 16 RAM blokke, til de 8GB RAM, som konsollen råder over. Med den nye chip, kan man opnå samme resultat med kun 8 RAM blokke. Dermed frigøres der plads i konsollen, som så kan gøres mindre.

Det er vigtigt at påpege en slim udgave af PlayStation 4, ikke vil være en forandring af konsollens ydeevne, om man har købt sin konsol for et år siden, eller man køber en slim udgave (hvis den er på vej!), så vil de have samme specifikationer, det vil kun være udseendet der vil adskille sig mellem de to modeller.

Men det bliver spændende at se, om der rent faktisk er en ny udgave på vej af PlayStation 4, eller om det bare er løse rygter

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.