Rygte: Mafia 3 på vej ?

Fans af Mafia spilserien kan godt begynde at glæde sig, i hvert fald hvis vi skal tro på Rick Pasqualone, manden der har lagt stemme til Vito Scaletta fra Mafia II spillet.

Der har i løbet af sidste år svirret flere og flere rygter om et Mafia 3 spil og der kom måske lidt mere hold i disse rygter da Pasqualone tidligere på ugen kommunikerede med flere fans over Twitter.

Efter at være blevet spurgt om et nyt Mafia spil sagde han følgende:

En anden fan havde også direkte spurgte om et Mafia 3 spil hvor han udtalte:

For at gøre det hele lidt mere spændende tweetede Pasqualone et par dage senere, at hans liv havde brug for at blive omskrevet. Denne udtalelse tog en del fans hurtigt til sig og tolkede det som en ny historie til Vito Scaletta:

At dømme ud fra Pasqualone’s tweets og hans tidligere rolle i serien  taget i betragtning, så ser det ud til at vi vil se mere til Vito Scaletta.

Rygterne om et nyt Mafia spil begyndte allerede at florere tilbage i 2012, og sidste år tog rygterne til, med historier om et kommende Mafia spil der ville foregå i Louisiana.

Rick Pasqualone kan følges via hans Twitter konto, hvor vi godt tør garantere at vi ikke har hørt det sidste til denne sag.

Vi skrev også om denne nyhed igår, men mente at de nye tweets krævede endnu en 🙂

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.