Rygte: Kingdom Hearts collection på vej til PS4

Ifølge den tyske afdeling af Amazon.com, så vil Square Enix sende en Kingdom Hearts Collection på gaden inden for den nærmeste fremtid.

Faktisk siger siden at man allerede vil kunne købe den særlige collection fra d. 24. november 2017.

Hvis rygtet taler sandt, så vil man fra denne dato kunne købe  Kingdom Hearts HD 1.5, 2.5 ReMIX og Kingdom Hearts 2.8: Final Chapter Prologue. Det vil sige at samlingen indeholder: Kingdom Hearts Final Mix, Kingdom Hearts Re:Chain of Memories, Kingdom Hearts 358/2 Days, Kingdom Hearts 2 Final Mix, Kingdom Hearts Birth by Sleep Final Mix, Kingdom Hearts Re:Coded, Kingdom Hearts Dream Drop Distance HD, Kingdom Hearts 0.2: Birth by Sleep – A Fragmentary Passage, og Kingdom Hearts x Back Cover.

Der er som sagt tale om et rygte da Square Enix endnu ikke har bekræftet at de er på vej med denne Collection, så indtil da må både titlen og udgivelsesdatoen anses som et rygte.

Det lyder dog ganske sandsynligt at Square Enix kommer med en samlet udgivelse af de tre spil på et tidspunkt, forud for udgivelsen af Kingdom Hearts 3. Netop Kingdom Hearts 3 er der mange spillere som ser frem til og spillet forventes at blive udgivet i løbet af 2018.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.