Rygte: Kingdom Hearts 2.9 under udvikling

Kingdom Hearts III - Big Hero 6

 

Noget kunne tyde på der er et nyt spil på vej til Kingdom Hearts serien. I hvert fald hvis man skal tro et rygte der er opstået via hjemmesiden KH13. De har nemlig fundet en profil på LinkedIn som tilhører Richard W. VanDeventer, han er medarbejder ved Square Enix.

Han har nemlig angivet at han gennem de sidste ti måneder har arbejdet på udviklingen af spillet med titlen Kingdom Hearts 2,9. Det skulle angiveligt dreje sig om en titel der vil tilgængelig på både PlayStation 3 og PlayStation 4.

Når man ser nærmere på profilen, så står der desuden at medarbejderen også har arbejdet med Kingdom Hearts 3, samt han har forestået kontakten og oversat kontakten mellem engelsktalende og japanske firmaer, herunder har han arbejdet sammen med både Pixar og DISNEY.

Interessant nok, så har Square Enix fornylig afsløret at en verden fra Big Hero 6, vil være en del af Kingdom Hearts 3.

Der er naturligvis tale om et rygte, så det er langt fra sikkert der er et nyt spil på vej i Kingdom Hearts serien.

Tiden må vise om rygtet taler sandt og der kommer et spil med titlen Kingdom Hearts 2,9 og hvad denne titel vil indeholde, hvis den rent faktisk udgives. Vi vil naturligvis holde jer informeret, når og hvis spillet bliver bekræftet fra officielt hold.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.