Rygte: Flere nye informationer om RDR 2 ser dagens lys

Der er dukket en lang række nye rygter frem omkring Red Dead Redemption 2 fra Rockstar Games. Rygterne stammer fra en ikke navngiven person, en person der omtaler sig selv som insider ved Rockstar Games. Men vi understreger at der udelukkende er tale om rygter!

Ifølge insideren, så vil hovedpersonen i Red Dead Redemption 2 være Jack Marston, der er søn af hovedpersonen i det oprindelige spil.

Insideren siger også at handlingen i det nye spil vil udspille sig tre år efter det seneste Red Dead Redemption, hvor Jack forsøger at sammenstykke nogle af de ting som han finder i sin fars dagbog, efter faderens død.  Oplysningerne i dagbogen får ham til at finde sammen med flere af Johns gamle venner, venner som afslører flere ting om Johns fortid.

Spillet skulle også byde på flere flashbacks, blandt andet et flashback der handler om Dutchs bande, hvilket er det man ser i spillets trailer. Dermed tyder det på man muligvis vil få mulighed for at spille som et medlem af banden, hvilket passer fint med rygterne om der vil være flere forskellige karaktere som man kan spille som.

Når det drejer sig om steder i spillet, så siger de nyeste rygter at der vil være mindst to store byer som man kan udforske, med flere mindre steder spredt ud over kortet. Et kort der eftersigende skulle være større end det man finder i Grand Theft Auto V. Efter hvad insideren siger, så vil der være mulighed for at plyndre både banker, tog og saloons i spillet, ja eftersigende vil der ligefrem være mulighed for at kidnappe folk.

På multiplayer siden, så forlyder det at man som spillere vil kunne sælge og bytte ting til hinanden. Derudover skulle der også være mulighed for at ride på mere eksotiske dyr end heste, da både zebraer og bøfler. Det var også muligt at ride på både tyre og zebra-æsler i Red Dead Redemption.

Sidst, men ikke mindst, så siger rygterne at man vil få mulighed for at udstyre sin hestevogn med alverdens forskellige dødbringende våben som f.eks. en Gatlin Gun.

Som vi skrev indledningsvis, så er der udelukkende tale om rygter, men vi må da håbe at RockStar Games har flere oplysninger omkring spillet under E3 messen.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.