Rygte: Derfor blev RDR 2 forsinket

For mange var det en enorm skuffelse da Rockstar meldte ud at Red Dead Redemption 2 ikke ville blive udgivet i 2017, sådan som det var planlagt.

I forbindelse med udskydelsen af udgivelsesdatoen, angav Rockstar Games at de ikke nogen nærmere grund til udskydelsen, udover at de ikke ønskede at sende et spil på gaden som ikke var helt færdigt.

Nye rygter siger dog at grunden til udsættelsen af spillet skal findes et helt andet sted. Rygterne siger nemlig at Rockstar ønsker at spille skal være et cross-play spil, det vil sige at spillerne kan spille online mod hinanden på tværs af Xbox One og PlayStation 4.

Sony har tidligere udtrykt skepsis omkring cross-play, de henviser blandt andet til sikkerheden omkring de børn som spiller PlayStation.

Microsoft på den anden side er meget begejstrede omkring cross-play, og de har da også allerede gjort det muligt for Xbox spillerne at spille Minecraft mod spillere på PC og Nintendo Switch.

Der er tale om et rygte, så det er meget usikkert om grunden til udskydelsen af Red Dead Redemption 2 er Cross-Play eller om det er for at sikre udviklerne rigeligt med tid til at skabe et spil der kan leve op til de enorme forventninger der er.

Red Dead Redemption 2 har endnu ikke fået nogen endelig udgivelsesdato, udover at det udgives i løbet af foråret 2018.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.