Rygte: COD: WWII kræver meget plads på HD

Ifølge rygterne, så er vil det være en god ide at tjekke hvor meget plads man har på sin harddisk, hvis man har planer om at købe Call of Duty: WWII, der bliver dugivet d. 3. november.

Ifølge CharlieIntel vil spillet nemlig fylde hele 80GB, og det er vel at bemærke i standardudgaven. Fremtidige DLC udvidelser skal man skabe yderligere plads til.

Hvis rygterne taler sandt, så er der jo tale om en ganske stor del af sin harddisk der bliver optaget af et enkelt spil. Størrelsen på PS4 udgaven af spillet kommer dog til at virke endnu mere absurd, når man ser på Xbox One udgavens størrelse, her siger rygterne nemlig at det “kun” vil fylde 45.5. Der er naturligvis kun tale om rygter og de faktiske filstørrelser er endnu ikke afsløret. Men hvis rygterne taler sandt, så kan de store plads forskel muligvis forklares med at PlayStation 4 versionen af spillet inkludere 4K texture pack, mens denne ikke er med i standard udgaven på Xbox One.

Hvis filstørrelsen er korrekt til PlayStation 4, og den skyldes 4K mulighederne, så er det lidt ærgerligt for de spillere som ikke har en PlayStation 4 Pro, og dermed ikke kan udnytte de muligheder som 4K giver.

Men igen, det skal understreges at der udelukkende er tale om rygter, og måske er filstørrelsen markant anderledes når den afsløres.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.