Rockstar teaser en kommende Red Dead Redemption annoncering?

Red Dead Redemption

Med et enkelt billede af et logo, ser det nu ud til at Rockstar Games er begyndt at tease om fremtiden af Red Dead Redemption serien.

Et ordløst tweet som kan ses herunder, er udstyret med et Rockstar logo på toppen af den røde plettede tekstur som førhen er blevet brugt i kunstbillederne fra Red Dead Redemption, og dette fører mange til at tro at en annoncering af en efterfølger er lige på trapperne.

Efter at have udgivet billedet (herover) udgav de et tilsvarende billede på deres hjemmeside, og ændrede avatars og banners på deres Twitter og Facebook sider der matcher seriens sorte og røde motiv.

En Red Dead Redemption efterfølger har efterhånden været rygtet undervejs i en rum tid nu, som følge efter det tilsyneladende lækket RDR landkort (Eftersigende med byen New Bordeaux som er det fiktive miljø i Mafia III som Take-Two også står bag). Samme læk indikerede at spillet ville være en prequel og foregå i den østlige del af kortet fra det sidste spil.

Sidste gang at Rockstar annoncerede et nyt spil – Grand Theft Auto V tilbage i 2011 – brugte de en lignende taktik, med ikke at udtale sig, og en uge efter udgav de den første trailer. Den eneste forskel er dog at de dengang havde inkluderet et logo og en dato for traileren, så det er på ingen måder sikkert at denne afsløring vil blive håndteret på samme måde.

Der er selvfølgelig også en chance for at dette kunne være en remake af Red Dead Redemption til nuværende konsol i stil med Grand Theft Auto V. Red Dead Redemption blev fornyligt gjort bagud kompatibelt på Xbox One der første til en salgsstigning på hele 6000%.

Red Dead Redemption blev skamrost af stort set alle anmeldere da det udkom tilbage i 2010, og har haft en enorm indflydelse på fremtidige udgivelser af både spil og andre medier – Senest som en stor indflydelse på HBO serien Westworld.

rockstar-teasing-rdr

Tror du der er tale om en remake til PlayStation 4 eller et helt nyt spil i serien?

 

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.