Rockstar fortsætter med at tease en kommende Red Dead Redemption annoncering

Red Dead Redemption

Rockstar fortsætter med at lege med følelserne hos fans af det meget populære western adventure spil, Red Dead Redemption.
Forleden var det med et ordløst tweet som ikke indeholdt andet end en rød baggrund og et sort Rockstar logo i midten.

Nu er endnu et tweet så blevet offentliggjort, hvilket får mange spekulanter til at tro at der er tale om et nyt spil i serien, og ikke blot et remake.

Vi ved ikke hvad Rockstar’s planer er med denne teaser. Nogle vil mene at Red Dead Redemption vil blive udgivet i en remasteret udgave til PlayStation 4 nu da spillet blev gjort bagudkompatibelt på Xbox One tidligere på året. Men med dette andet Twitter billede som indeholder silhuetterne af 7 forskellige cowboys med solen i ryggen ude i horisonten, indikeres det at der enten kommer en ny multiplayer pakke med nye figurer (til et remake?), eller nok mere sandsynligt at der kommer en decideret efterfølger.

Red Dead Redemption var en form for efterfølger til Red Dead Revolver, et tredjepersons action adventure skydespil der udkom til PlayStation 2 og Xbox tilbage i 2004. Serien minder om en smule om Grand Theft Auto (en anden Rockstar serie), dog foregår RDR i det Vilde Vesten hvor spillerne har muligheden for at ride heste, nedskyde banditter, jage vilde dyr og meget mere. Redemption fik mere anerkendelse end det oprindelige Revolver, takket være forbedringer i gameplayet og naturligvis de tekniske fordele som blev muliggjort af den tids next-gen konsoller (PS3).

rockstar-teasing-rdr-2

Jeg er vildt begejstret for udsigten til igen at få chancen for at komme op i sadlen og ride ud mod horisonten,
nedlægge banditternes skjulesteder og ellers bare gøre hvad der passer mig i en helt igennem fantastisk åben verden i det Vilde Vesten…

 

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.