Rock Band 4 udgives senere på året

Rygtet talte sandt: Rock Band 4 kommer senere i år

Rock Band 4

Der har gennem den sidste tid været en del rygter omkring Harmonix skulle være på vej med et nyt spil i Rock Band serien. Rygtet viste sig at holde stik, for Harmonix har meddelt at studiet er på vej med Rock Band 4, som udgives senere på året til PlayStation 4.

Steve Janiak fra Harmonix siger ”Med Rock Band 4 laver vi en dobbelt op på energien og spændingen ved at spille musik med dine venner. Ved at fokusere på de ting som vores fans har fortalt os de elsker, kan vi udvikle det kendte gameplay på en meningsfyldt måde, som vi ikke kan vente med at dele med jer, senere på året”

Hvis du tidligere har spillet spil i Rock Band serien, så er der godt nyt, for den musik du tidligere har købt til spillet, vil du kunne downloade igen, uden yderligere omkostninger.

I alt kommer spillet til at rumme mere end 2000 musiknumre.

Harmonix har indgået et samarbejde med Mad Catz omkring udviklingen af en række forskellige nye instrumenter til spillet. Det er forsat usikkert om instrumenterne fra de tidligere spil i serien, vil kunne bruges. Harmonix arbejder på en løsning så det bliver muligt, men det er endnu ikke sikkert det lykkes.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar